top of page

Støtt oss

Fontenehuset Trondheim er en ideell organisasjon som jobber for å gi mennesker med psykiske helseutfordringer noe meningsfylt å gå til, og muligheten til å ta steget tilbake til arbeidslivet. Ved å støtte oss kan du være med på å gjøre tilbudet vårt enda bedre.​


Tusen takk for ditt bidrag!

Grasrotandel

Visste du at 7% av summen du tipper for går til et samfunnsnyttig formål? Og det beste av alt er at du kan velge hvem du vil gi dine grasrotmidler til. Velger du Fontenehuset Trondheim går pengene til aktiviteter som styrker fellesskapet vårt.

 

Oppgi organisasjonsnummeret vårt når du tipperOrg. nr: 920 289 142

Eller send sms "GRASROTANDELEN 920289142" til 60000

Overgangsarbeid

Har du som arbeidsgiver behov for arbeidskraft og ønsker å ta et samfunnsansvar? Din bedrift kan være med å gjøre en forskjell for enkeltmennesker og bidra til et mer inkluderende samfunn. 

Fontenehuset ønsker kontakt med arbeidsgivere som vil bidra til å støtte våre medlemmer ut i ordinært arbeid. Les mer om dette her

Økonomiske bidrag

Ønsker du å støtte oss med en fradragsberettiget donasjon?  Dette bidrar i det viktige arbeidet Fontenehusene gjør for å gi mennesker opplevelsen av mestring ved å bruke sine ressurser. 

Kontonummer: 1503.99.98715

Kontakt daglig leder:
Turid Skumsvoll
Mob.: 952 58 401
E-post: turid@fontenehuset-trondheim.no

bottom of page