top of page

Samarbeid

For å videreutvikle og kvalitetssikre mulighetene huset vårt skal gi, ønsker vi å samarbeide med næringsliv, universitets- og høyskolesektor, NAV, helseforetakene og andre. Derfor er vi stadig på utkikk etter nye samarbeidspartnere.

For bedrifter

For bedrifter

Bedrifter kan bidra ved å bli en samarbeidspartner for Overgangsarbeid (OA). I OA får medlemmer arbeidstrening, og for bedriften vi samarbeider med stiller vi med vikar-garanti. OA kan være nær sagt hvilken som helst type ufaglært deltidsstilling og innebærer 6-9 måneders tarifflønnet deltidsarbeid (20-50%). Arbeidstilbudet er fremforhandlet av arbeidsgiver og Fontenehuset. Jobben skal være lett å lære, med oppgaver de fleste kan løse. Fontenehuset står for rekruttering og opplæring, og for tett oppfølging av ansatte og arbeidsgivere på arbeidsplassen. OA er for mange en inngang til arbeidslivet. Ta kontakt hvis du er interessert i å høre mer!

bruk dette-2_edited_edited.jpg

For helse- eller arbeidsinkluderingsaktører

Vi kommer gjerne på besøk til dere for å fortelle mer om Fontenehuset. Ta kontakt hvis du ønsker en presentasjon. Vi legger til rette for presentasjoner både for ansatte og brukere. Du kan også ta kontakt hvis du og/eller kollegene dine ønsker å besøke oss. Vi er også interessert i andre former for samarbeid - både stort og smått. 

For helse
For studiesteder

For studiesteder

Vi tar imot studenter i praksis, og har hatt studenter i ergoterapi og sosialt arbeid i praksis hos oss. Vi kan også bistå i undervisning, med forelesninger eller informasjon om Fontenehuset og hvordan vi driver arbeidsrehabilitering. Ta kontakt hvis du har en forespørsel om dette eller vil ha besøk av oss.

bottom of page